Chefs (R)Evolution in de spiegel

Na drie succesvolle edities in 2012, 2014 en 2016 zal op zondag 9 en maandag 10 september 2018 de vierde editie van het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival plaatsvinden: ‘Chefs (R)Evolution’. Net als de voorgaande edities wordt het culinaire festival in en rondom De Librije en Theater de Spiegel te Zwolle georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer met hun team van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. Met dit festival willen zij gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breed publiek.

Chefs (R)Evolution gaat ook dit jaar weer groots van start met onder andere indrukwekkende kookdemonstraties onder leiding van internationale topchefs, een Wijn- & Spijspaleis verzorgd door de top van Nederlandse restaurateurs, kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops en de BOERenmarkt XL.

Voor meer informatie over het programma verwijzen u naar de website www.chefsrevolution.com.

Boerenmarkt XL
Op de gratis toegankelijke ‘BOERenmarkt XL’ ontdekken bezoekers de verschillende ambachtelijke boeren en (wijn)leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer. In samenwerking met Dutch Cuisine benaderen wij per provincie een (Alliance Gastronomique) restaurant, dus in totaal twaalf restaurants. Zij laten het publiek op een laagdrempelige wijze kennismaken met de producten en ingrediënten die Nederland rijk is door mooie, eerlijke gerechten te serveren met bijpassende wijnen.

Prijzen
Vanaf Normaal € 55.00.

De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Kaarten kan je hier bestellen

Zondag 9 September
aanvangstijd 10.30 tot 17.30 uur
locatie de spiegel – spiegel

Uitverkocht:
Maandag 10 September
aanvangstijd 10.30 tot 17.30 uur

Geef een reactie