Na 5 jaar radiostilte verscheen er eind februari een gloednieuw album van Claw Boys Claw, de rockband onder aanvoering van de flamboyante zanger Peter te Bos. Het werk It’s Not Me, The Horse Is Not Me – Part 1 werd ontvangen met lovende kritieken van o.a. OOR en Lust For Life. Zaterdag 31 maart geeft Claw Boys Claw een concert in Hedon, het voorprogramma wordt verzorgd door Le Garage.

Claw Boys Claw bestaat al sinds 1983 en had de eer het allerlaatste concert te geven in het oude pand van Hedon. Claw Boys Claw heeft in hun lange carriere tal van grote shows gedaan, zo stond de band op het Deense Roskilde Festival en op Pinkpop maar ook onder het alter ego The Hipcats in het voorprogramma van Nick Cave. In 1987 won Claw Boys Claw de beroemde Popprijs en kregen ze tijdens Noorderslag de traditionele bierdouche.

Het bekendste nummer van de band werd Rosie uit 1992, hiermeer bereikten ze zelfs de Top 40 en staan ze nog jaarlijks in de Top 2000. De laatste jaren blijft Claw Boys Claw goed op dreef. Pajama Day kan je inmiddels gerust een klassieker noemen en ook Hammer uit 2013 wist het goed te doen.

SUPPORT: LE GARAGE

Energieke en enthousiaste live performances, daar kan je op rekenen bij het Utrechtse Le Garage. Het drietal brengt songs die drijven op stampende ritmes, donker gitaarspel & snerpende mondharmonica. In het najaar van 2017 lanceerde Le Garage hun eerste EP: The Bunker Tapes. Vijf nummers recht uit het hart, die gaan over mislukte liefdes en vergeten dorpen.

CLAW BOYS CLAW
SUPPORT: LE GARAGE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 31 maart
Open : 19:30
Aanvang : 20:15
Entree : € 19,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)