Theatercollege met Carolyn Steel

Club Cele i.s.m. ZAP: Theatercollege met Carolyn Steel

Op donderdag 13 september trappen we af met een hele toffe serie Stadscafés: De Hongerige Stad Zwolle! Samen met Het Zwols Architectuur Podium gaan we de relatie tussen voedsel en stad verkennen. Maak je klaar voor interessante lezingen, films en excursies en ontdek het antwoord op de vraag: hoe kan voedsel nieuwe verbindingen in de stad maken?

Te gast is Brits architect, docent en schrijver Carolyn Steel, van het boek ‘De Hongerige Stad: hoe voedsel ons leven vormt’. Zij is de inspiratie voor deze serie Meet Ups. Je kent haar misschien van haar Ted Talk of VPRO Tegenlicht aflevering en ze is veelvuldig in de media verschenen met haar denkwijzen. Op 13 september komt ze ons inspireren met een uniek theatercollege in de Hemminkzaal in Odeon.

Door de moderne veranderingen in mobiliteit, energietransitie en waterhuishouding moeten we opnieuw naar de traditie tussen voedselproductie en stedenbouw kijken. Hoe ziet het toekomstige plattelandsleven eruit? Is het traditionele boerenleven voorbij? Gaat de toekomstige voedselvoorziening onze stedelijke structuur veranderen of kan deze bijdragen aan de leefbare stad? Wij nodigen je van harte uit om mee te denken over de toegevoegde waarde van voedsel aan de stad en regio!

Wat? Theatercollege Carolyn Steel – De Hongerige Stad Zwolle
Waar? Hemminkzaal, Odeon
Wanneer? Donderdag 13 september
Kosten: 7,50 euro

Meer informatie over alle edities van De Hongerige Stad? Klik hier!

Club Cele, de Stadsbeweging en ZAP (Zwols Architectuur Podium) organiseren samen het Stadscafé en samen gaan ze het gesprek aan met architecten, ontwikkelaars, kwartiermakers, kunstenaars, kantelaars en vele anderen.

Samen met:

Stichting ZAP: www.stichtingzap.nl
De Stadsbeweging: www.stadsbeweging.nl/
Club Cele: www.clubcele.nl

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: