Comedy night in Hedon

 Comedy night in Hedon

VINCENT GEERS

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Gordon ( Comedy central).

SAMIR FIGHIL

Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

FUAD HASSEN

Fuad is een geboren comedian met zijn hilarische observaties weet hij elke zaal voor zich te winnen.
In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft hij een verpletterende indruk achter gelaten op de jury. Momenteel speelt Fuad zijn tweede avondvullende programma Held en was hij te zien in het BNN Vara Televisieprogramma Rare Jongens.

“Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen.” – NRC Handelsblad

WOUTER MONDEN

Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC.

Een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat.’ ‘Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.’ Jury Leidscabaretfestival.

Datum Donderdag 6 September 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 12,50

Kaarten zijn hier te bestellen

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: