Daniel Lohues komt na uitverkochte clubtour terug naar Hedon

 Daniel Lohues komt na uitverkochte clubtour terug naar Hedon

Op vrijdag 31 mei komt de succesvolle muzikant Daniel Lohues voor een optreden naar Hedon. In het najaar wist de Drentse muzikant Hedon al twee avonden achter elkaar uit te verkopen. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Na een succesvol verlopen clubtour in het najaar van 2018 met maar liefst twee keer een uitverkochte Hedon heeft Daniël Lohues besloten ook in 2019 met de elektrische band te gaan spelen. In de maand mei te zien in de clubs, en de rest van de zomer op festivals. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. Tijdens de clubtour zal de liveplaat (ook op vinyl als luxe dubbelaar) te verkrijgen zijn met daarop opnames die afgelopen najaar gemaakt zijn.

De band bestaat deze tour uit: Daniël (gitaar en zang), Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen). Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd ereburger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’. In het voorprogramma staat Fokko die een speciale akoestische set komt spelen en zijn band hiervoor thuis laat.

DANIEL LOHUES
SUPPORT: FOKO (SOLO)

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 31 mei
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : €25,50

Foto: Peter Koudstaal

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: