De allereerste Bubbel Run komt naar Zwolle op maandag 21 mei, 2e pinksterdag in Park de Wezenlanden.

De Bubbel Run is een parcours van 5 KM of 2.5 KM met 3 tot 6 schuim zones een leuk schuimrijk evenement voor jong en oud. Start met je familie, vrienden of collega’s en wordt op de finish onthaald als een schuimbom met muziek.

Met al ruim 500 deelnemers en nog 5 weken te gaan belooft het een waar bubbelfestijn te worden in het Park de Wezenlanden. De organisatie roept dan ook een ieder op om mee te lopen voor het goede doel: ” mijn leven met mijn hersenschudding” #invisibleinjury. Loop hand in hand over de finish. Niemand hoeft alleen te staan, met elkaar maken we deze wereld tot een betere plek!

Het goede doel: Stichting Get Connect zet zich onder andere in voor mensen met langdurige klachten van hun hersenschudding (PCS) die hulp en ondersteuning nodig hebben en zelfbewustzijn op het gebied van hersenschudding en de gevolgen hiervan.

De kosten voor de inschrijving lopen uiteen van € 10 voor de 2.5 km en € 16,50 voor de 5 km. ( Inclusief medaille + startnummer en 3 tot 6 schuimzones) “We hebben een deelnemerslimiet van 1500. Voor meer informatie zie www.bubbelrun.nl

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: