Zaterdag 28 april slaan de Griekse rockband Planet Of Zeus en het Amerikaanse Lionize de handen ineen voor een dubbelconcert in Zwols poppodium Hedon. Planet Of Zeus staat garant voor stevige stonerrock met southern invloeden. Het Amerikaanse Lionize stond vorig jaar nog in het voorprogramma van CKY in Hedon, maar deelt deze avond hun eigen headlineshow met Planet Of Zeus. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via hedon-zwolle.nl.

Planet Of Zeus werd in 2000 opgericht en door Iron Maiden’s Bruce Dickinson opgepikt. De band uit Athene kreeg volop airplay in Dickinson’s programma op de BBC. Planet Of Zeus staat liever op het podium dan in de studio, want hoewel de band de afgelopen 18 jaar slechts vier albums heeft uitgebracht, is er zelden een dag dat de mannen niet optreden. Muzikaal gaat Planet of Zeus van Lynyrd Skynyrd naar Queens of the Stone Age en neemt onderweg even de afslag van Mastodon.

LIONIZE
De Amerikaanse rockformatie Lionize, die september vorig jaar nog het album Nuclear Soul uitbracht, stond vorig jaar voor het eerst in Nederland maar heeft in hun thuisland een grote schare fans. Je kan hun geluid indelen ergens tussen Led Zeppelin en inderdaad: CKY.

PLANET OF ZEUS / LIONIZE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 april
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 15,50

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)