Dubbelshow van Avi On Fire en The Howlin in Hedon

Op vrijdag 2 maart bundelen AVI ON FIRE en The Howlin’ hun krachten voor een dubbelconcert in Hedon. Oftewel, twee headliners die een volwaardig concert geven. The Howlin’ combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop.

AVI ON FIRE is het soloporoject van Bram Wesdorp, die eerder muziek maakte met Neighbour Neighbour en Yellow Grass. in 2016 deed hij mee aan de Popronde en werd vervolgens door ondermeer DWDD en 3FM opgepikt. AVI ON FIRE stond op festivals als Indian Summer en maakt muziek in de lijn van Phoenix, The Whitest Boy Alive en The Wombats.

The Howlin’
The Howlin’ is een van de meest geboekte bands van het rondreizende talentenfestival de Popronde. Inspiratie vinden ze in de muziek die ze zelf luisteren: van hiphop tot folk, rock en alternative. Misschien omschrijft dat de band wel het beste, uit elk genre pakken ze een stukje en al die stukjes bij elkaar maken de puzzel die The Howlin’ is.

AVI ON FIRE / THE HOWLIN’

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 2 maart 2018
Open : 20:30
Aanvang : 21:00
Entree : € 11,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Geef een reactie