10 jaar groeien door te delen

Wat is er nodig om als mens een leven lang te leren en te ontwikkelen? Hoe draag jij bij aan een vitale organisatie die continu het verschil maakt? Op 4 oktober krijg je inzichten aangereikt waar jij en je organisatie een leven lang plezier van hebben.
Waarom organiseren wij dit? Het is feest, dit jaar bestaat ELLLA (Een Leven Lang Leren Academie) alweer 10 jaar. Dit vieren wij samen met jou tijdens een speciaal evenement in Theater De Spiegel: Een Leven Lang Leren in 1 dag!

Wat mag je verwachten?
Een middag vol topsprekers, pakkende workshops, aansprekende voorbeelden van vitale organisaties en verrassende ontmoetingen. In de filosofie van ELLLA groeien we door te delen. Daarom delen we graag met jou onze lessons learned van de afgelopen tien jaar. Deze inzichten delen we op deze feestelijke dag en in ons speciale ELLLA-magazine, dat je na afloop mee naar huis krijgt. Afhankelijk van de route die je volgt, ga je naar huis met praktische tips over hoe andere organisaties beweging op gang brengen, heb je handvatten over hoe andere organisaties leren en ontwikkelen een plek geven en/of heb je waardevolle inzichten opgedaan over jezelf.

Het programma
12:15u Inloop en ontmoeting (eventueel met lunch)
13:00u Feestelijke opening!
13:45u Ben Tiggelaar over lerend in het leven staan
14:45u Workshopronde 1: Leer van een vitale organisatie OF kies een impactvolle levensles
15:20u Workshopronde 2: Leer van een vitale organisatie OF kies een impactvolle levensles
15:50u Korte energybreak en ontmoeting
16:20u Mienke Schinkel over een leven lang leren
16:45u Feestelijke afsluiting, o.a. met de ELLLAwards en uitreiking van speciaal ELLLA-magazine!
17:30u Borrel en ontmoeting

Hannie te Grotenhuis is de dagvoorzitter op deze (mid)dag.
*Om voedselverspilling te voorkomen, graag bij de ticketkeuze aangeven of we wel of niet op je kunnen rekenen met de lunch.

Een leven lang leren ook voor jou!
Een leven lang leren en ontwikkelen is voor iedereen van belang, of je nu in het bedrijfsleven, bij de overheid, in het onderwijs of in de zorg werkzaam bent! ELLLA deelt op deze dag universele inzichten. Dus ben je manager, ondernemer, bestuurder, HR-professional of een leergierige medewerker, je bent van harte welkom!

Let op: omdat Zwolse theaters de kaartverkoop voor dit evenement faciliteert, zal een aantal persoonsgegevens worden gedeeld met ELLLA. Hiervoor hebben beide partijen een verwerkersovereenkomst gesloten. Wilt u meer informatie hierover of bezwaar maken tegen het delen van uw gegevens aan ELLLA, dan kunt u dit mailen aan info@zwolsetheaters.nl o.v.v. ELLLA

De kaarten zijn hier verkrijgbaar. Prijzen €125,-

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)