Hip and happy events bekend van reizende Ibiza-markt en de Hippie Boulevard markten in Zandvoort bestaat dit jaar reeds 5 jaar maar een feestelijke tour zit er dit seizoen helaas niet in. 15 markten en nog tal van andere opdrachten zijn gecanceld, de Corona crisis zorgde ook hier voor een financiële strop maar de organisatie zit niet stil. Organisator Manon werkte aan een online platform en opende haar eerste Ibiza-markt pop-up store.

In mei opende Ibiza-markt haar eerste pop-up store in Bilthoven. Een tijdelijke winkel waarmee de organisatie leegstand vult en zo ook vele bedrijfjes die normaliter op de events stonden een plek aanbiedt voor de verkoop van alle reeds ingekochte en gemaakte producten. Het biedt voor velen weer wat perfectief, ik sluit niet uit dat we ook op andere plekken in Nederland pop-up stores opzetten voor de zomermaanden. Ik sta open voor enthousiaste samenwerkingen meldt Manon.

Via het online Ibiza-markt.com platform biedt de organisatie de bezoekers van de markten en liefhebber van de Ibiza- en bohemain producten de mogelijkheid om hun favoriete bedrijven terug te vinden. Vele bedrijfjes waren (nog) niet goed online vindbaar en worden op deze manier bij elkaar gebracht. Toen bekend werd dat er geen events meer mochten plaatsvinden is er in een sneltreinvaart gewerkt aan de optimalisatie van de website wat al snel uitgroeit tot De online marktplaats voor de Ibiza business.

Samen sterk is ook hier het uitgangspunt, we kunnen niet wachten om weer echt actief te zijn, we staan toch voor gezellig samenkomen, sfeer, peace love en hippieness. Daar hoort geen 1,5 meter afstand bij. Aldus Manon.

Ibiza-markt.com is DE online marktplaats voor de Ibiza-, Bohemian- en Hippie lifestyle business. www.ibiza-markt.com

Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker. Voor meer informatie check onze website www.hipandhappyevents.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)