Eerste namen Hedon presenteert Gerrits Tuin bekend: o.a. Spinvis, Altin Gün, Pjotr en Lucky Fonz III

Vanaf donderdag 27 augustus tot en met zondag 13 september zal poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin een veelzijdige concertreeks organiseren. De eerste acts voor deze concertreeks op deze sfeervolle buitenlocatie zijn vandaag bekend gemaakt. Er staan optredens gepland van Spinvis, Altin Gün, Pjotr, Lucky Fonz III, Benjamin Herman Kwartet, The Cool Quest, Room for Jazz ft Thomas Pol en Joya Mooi. De komende periode zullen er nog meer acts voor Gerrits Tuin worden onthuld.

“Deze eerste serie namen geven al aan hoe veelzijdig het programma van de serie buitenconcerten in Gerrits Tuin is” aldus Hedon programmeur Erik Delobel. “We gaan voor een diverse programmering in verschillende tijdvakken over de gehele dag, zo kunnen we voor elke leeftijd interessant programma neerzetten. We hebben mooie acts naar Gerrits Tuin kunnen halen zo geeft Spinvis een intiem concert samen met Saartje van Camp en staat dé sensatie van Noorderslag en tevens een voor een Grammy Award genomineerde band Altin Gün bij ons op het podium.”

Erik Delobel: “Een populaire artiest in Zwolle is Benjamin Herman, hij komt naar Gerrits Tuin met het Benjamin Herman Kwartet. Rapper Pjotr is een act voor de toekomst met nu al een grote achterban, Lucky Fonz III stond al meerdere keren in Hedon en ook The Cool Quest is een graag geziene band in Zwolle. Het programma in Gerrits Tuin is elke week op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag. Een bezoek aan Gerrits Tuin is een hele belevenis, zo is het terrein mooi aangekleed, staan er DJ’s voor sfeervolle omlijsting en is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje”.

De volledige lijst met optredens tijdens Hedon presenteert Gerrits Tuin is te vinden via www.hedon-zwolle.nl. De kaartverkoop voor de shows start op vrijdag 7 augustus om 17:00. Wees er snel bij want Gerrits Tuin heeft een beperkte capaciteit. Voor elke voorstelling in Gerrits Tuin is een ticket nodig. Ook voor gratis programma zoals Room For Jazz dient een ticket te worden gereserveerd dit in verband met de beperkte capaciteit en de richtlijnen van het RIVM. Gerrits Tuin is een plek waar je ideeën tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen.

HEDON PRESENTEERT GERRITS TUIN:
SPINVIS, ALTIN GUN, PJOTR, LUCKY FONZ III, BENJAMIN HERMAN KWARTET, THE COOL QUEST, ROOM FOR JAZZ FT. THOMAS POL, JOYA MOOI.

Locatie : Gerrits Tuin, Willemsvaart 21, Zwolle
Wanneer : Donderdag 27 augustus tot zondag 13 september
Entree : Kaartverkoop gaat via www.hedon-zwolle.nl

Geef een reactie