Evenementen fotograaf gezocht (m/v)

Zwolle On Tour is de vrijwillige organisatie die evenementen in Zwolle op beeld vastlegt. De foto’s en aftermovies staan op onze website en zijn eveneens te zien op Facebook, Instagram en Twitter. Hiermee zijn we onze duizenden volgers van dienst, die graag willen weten wat er in Zwolle te doen is.
Zwolle On Tour is de aflopen tijd uit het jasje gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar fotografen die ons enthousiaste team willen versterken. Zo kunnen we nog meer mooie momenten op de gevoelige plaat vastleggen.

Ben jij een fotograaf die op een verrassende, originele manier festivals en feesten in beeld kan brengen? Staat (beeld)kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Wil je in een leuk, gezellig team werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is dit wat voor jou!

Wij vragen:
– Je bent in het bezit van een eigen spiegelreflexcamera
– Je hebt ervaring met fotobewerkingsprogramma’s en bent in staat om zelf jouw foto’s, zo nodig, te bewerken
– Je hebt een positieve houding, beschikt over de juiste motivatie en kunt creatief denken en handelen, wanneer dat nodig is
– Je bent minimaal 18 jaar en kun je per kalenderjaar minimaal 10 keer een evenement vastleggen

Wij bieden:
– Een mooie kans om je portfolio uit te breiden
– De mogelijkheid tot het opbouwen of vergroten van je netwerk
– Groei van jouw naamsbekendheid
– Aantrekkelijke voordelen, waaronder toegang bij feesten en festivals

Wij doen ook altijd een poging om onze fotografen backstage te laten werken!
Ben jij overtuigd dat je de flitsende fotograaf bent die wij zoeken? Stuur dan je CV, motivatie en de drie beste foto’s uit je portfolio naar info at zwolleontour.nl
We hopen je spoedig in ons team te mogen verwelkomen!

Het team van Zwolle On Tour