Frank Boeijen met intieme show voor 100 bezoekers naar Hedon

 Frank Boeijen met intieme show voor 100 bezoekers naar Hedon

Icoon van de Nederpop Frank Boeijen komt voor twee optredens naar Hedon. De zanger die wereldberoemd in Nederland werd met hits als Kronenburg Park, Avond en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is geeft zijn optredens in de Grote Zaal van Hedon voor slechts honderd bezoekers. De kaartverkoop voor de optredens op zondag 15 november is inmiddels gestart via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Deze bijzondere tijd vraagt om een bijzonder optreden. Daarom doet Frank Boeijen dit najaar een aantal poppodia in Nederland aan waaronder Hedon in Zwolle om in een unieke sfeer, zijn bezoekers een mooie avond te bezorgen. Er zijn per avond twee voorstellingen beiden voor slechts honderd bezoekers die zittend het optreden van Frank Boeijen bijwonen.

Frank Boeijen is een icoon in de wereld van de Nederpop, in zijn lange carrière die inmiddels veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven. Met Kronenburg Park, Avond, Zeg Me Dat Het Niet Zo Is en nog vele anderen heeft hij een groot aantal klassiekers uit de Nederpop achter zijn naam staan.

FRANK BOEIJEN

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 16 november
Open : 20:30
Aanvang : 21:30
Entree : €37,-

Foto: Peter van Hal

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: