Frisfeest TURN-UP brengt Bizzey naar Hedon

Vrijdag 19 oktober presenteert TURN-UP niemand minder dan Bizzey in Hedon. De razendpopulaire MC / zanger heeft in februari zijn eigen show in AFAS Live maar komt dit jaar eerst nog als headliner van het succesvolle frisfeest naar Zwolle. TURN-UP betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn. Speciaal voor jongeren uit Kampen rijdt er een bus tussen station Kampen en poppodium Hedon.

Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack tourde Bizzey als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah’s Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en Youtube gouden en platina-statussen behalen.

TURN-UP bus vanuit Kampen
Vrijdag 19 oktober rijdt er voor het eerst een bus van het station van Kampen rechtstreeks naar TURN-UP in Hedon. De bus vertrekt om 20:00u vanuit Kampen en komt dan omstreeks 20:25u aan in Zwolle. Om 0:30u vertrekt de bus weer vanaf de parkeerplaats bij Hedon. Bustickets te bestellen via de bestelpagina van TURN-UP op www.hedon-zwolle.nl.

TURN-UP
Line-up: BIZZEY / LOW-REPLY / JERMAINE BEAUX / MC REZASKILLS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 19 oktober
Open / aanvang : 20:00 uur
Entree : € 7,50
Leeftijd : 13 t/m 17 jaar

Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Sam Wolting

Geef een reactie