De succesvolle band Gare Du Nord komt op donderdag 22 november voorlopig voor de laatste keer in Hedon spelen. Met een uitgebreide clubtour neemt de band dit najaar voorlopig afscheid van het Nederlandse podium. Na ruim tien jaar onafgebroken toeren kiest Gare Du Nord in 2019 voor een sabbatical year.

Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van het succesalbum Sex ‘n’ Jazz zal de band het oorspronkelijke album, aangevuld met nieuw materiaal, volledige live spelen. “Dat wordt “nog één keer knallen en dan een sabbatical!”, aldus Gare Du Nord. Seks ‘n’ Jazz is het best verkochte Nederlandse jazz album ooit en kreeg in totaal drie keer de platina status.

Deze tour is voorlopig de laatste van Gare du Nord: de band houdt na de laatste show een sabbatical year. “Om al die creatieve ideeën die tijdens het non-stop toeren zijn blijven liggen eens rustig uit te werken”, aldus Gare du Nord. De kaartverkoop voor het optreden in Hedon is van start gegaan.

GARE DU NORD

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 22 november
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 22,00

De kaartverkoop voor dit optreden is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: