Grote bands naar Hedon voor tweede editie These Go To Eleven Festival

 Grote bands naar Hedon voor tweede editie These Go To Eleven Festival

De line-up voor de tweede editie van These Go To Eleven Festival is rond en trekt op zaterdag 20 april grote namen uit het stevige gitaarsegment naar Zwolle. Op het programma van het festival in Hedon staan o.a. optredens van de Britse smaakmaker Lonely The Brave en de publieksfavorieten van Indian Askin. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Naast de al eerder genoemde bands komt ook Tusky met daarin oud-bandleden van John Coffey terug naar Hedon. Verder staan op het programma de in België razend populaire band Sons, Mark Lada’s Golden Arches en de lokale helden van Money & The Man. Ook te zien in Hedon zijn optredens van Perro, Teen Creeps, Price en Kieff. Met deze bands is de line-up volledig rond.

Na de succesvolle eerste editie van het These Go To Eleven Festival vorig jaar, kon het ook niet anders dan dat het festival met een voorliefde voor het stevigere gitaarwerk in 2019 opnieuw haar opwachting maakt. Met programma in beide zalen van Hedon, no bullshit food en een line-up die ons als liefhebber van garage- en alternatieve bands laat watertanden, belooft These Go To Eleven Festival een mooie traditie te worden.

THESE GO TO ELEVEN FESTIVAL
LONELY THE BRAVE (UK) / INDIAN ASKIN / TUSKY / SONS (BE) / PERRO / MARK LADA’S GOLDEN ARCHES / MONEY AND THE MAN / TEEN CREEPS / PRICE / KIEFF

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 20 april
Open : 16:00 uur
Aanvang : 17:00 uur
Entree : €22,00

Foto: Jan Peter Jansen

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: