Vandaag werd bekend gemaakt dat Hardstyle Pianist in Concert een optreden zal verzorgen in poppodium Hedon. De pianist zal op vrijdag 25 mei een aantal door hem op de piano gearrangeerde hardstyle hits spelen. Daarnaast staan ook diverse andere artiesten samen met hem op het podium in Zwolle.

Het ‘Hardstyle Pianist in Concert’ concept kreeg vorig jaar vorm in een samenwerking met het Hedon Productiehuis en stond in 2017 al in eens uitverkochte Hedon. De populariteit van Hardstyle Pianist is sterk groeiende. Naast diverse samenwerkingen met grote namen uit de hardstyle wereld stond hij al tevens op festivals als Defqon. 1 en maakte hij zijn opwachting in een uitverkocht Gelredome tijdens het festival Hardbass.

Naast het optreden in Zwolle staan er een aantal nationale en internationale shows in de agenda van Hardstyle Pianist. Tevens verschijnt er in de eerste helft van 2018 nog een eerste EP van zijn hand. Hardstyle Pianist in Concert is een avondvullend programma.

HARDSTYLE PIANIST IN CONCERT

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 25 mei
Open : 22:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 19,00

De kaartverkoop voor dit evenement start vrijdagmorgen 9 februari om 10:00 uur. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Joost Jansen

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: