Hardstyle Pianist In Concert zal op vrijdag 25 mei een avondvullend programma verzorgen in Hedon te Zwolle. Naast het optreden van Hardstyle Pianist In Concert komen ook toonaangevende namen uit de hardstyle wereld als Sound Rush, Demi Kanon, Zentiments en MC Livid met de pianist naar Zwolle. Hardstyle Pianist In Concert is een concept in samenwerking met Hedon Productiehuis en stond vorig jaar al eens in een uitverkochte Hedon.

Het afgelopen jaar kreeg Hardstyle Pianist In Concert veel media-aandacht. Zo ging de Zwollenaar met een video van een happy hardcore mash-up viraal op videowebsite Dumpert.nl en gaf hij een exclusief optreden in De Coen & Sandershow op Radio 538. In voorbereiding op de aankomende tour deed Hardstyle Pianist een kleine tour langs de verschillende stations. Hij speelde gaf op de piano onder begeleiding van een deel van zijn Hardstyle Pianist Orchestra een voorproefje op zijn show. Naast de show in Zwolle speelt de pianist ook in Amsterdam en Arnhem.

Tijdens de avond op 25 mei in Hedon zal Hardstyle Pianist optreden met zijn Hardstyle Pianist Orchestra en tevens met diverse solisten. Hardstyle Pianist stond de afgelopen zomers al op grote festivals als Q-Dance en Defqon. 1 en werkte samen met grote namen als Andy SVGE, COONE en Deetox. Op de avond in Zwolle neemt Hardstyle Pianist grote namen als Sound Rush, Demi Kanon en Zentiments mee voor een avondvullend programma wat tot 02:00 zal duren.

HARDSTYLE PIANIST IN CONCERT

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 25 mei
Open : 21:00 uur
Aanvang : 22:00 uur
Entree : € 19,00

De kaartverkoop voor dit optreden is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: