Hedon Academy bespreekt de psychische kant van het muzikantenleven

Op dinsdag 14 mei staat de laatste Hedon Academy van dit seizoen in het teken van de psyche van de muzikant. We gaan op deze avond op zoek naar de relatie tussen gedrag, gevoelens en gedachten. Te gast zijn muzikante en psychologe Inge van Calkar en mindfullnesscoach Mariska Tuiner. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Tijdens deze editie van Hedon Academy bespreken gasten Mariska Tuiner en Inge van Calkar alles wat er als artiest soms op het podium door je heen kan gaan. Van het onthouden van je akkoorden en teksten, tot andere ideeën als ‘het publiek vindt er niets aan’ of ‘ik ga vast straks mijn tekst vergeten’. Gedachtes, ‘mindfucks’ en ideeën die je meestal niet bepaald helpen.

Inge van Calkar heeft als muzikante ervaring genoeg met het hebben van veel gedachtes op het podium. Naast muzikante is zij ook psychologe en wéét ze veel over denken en hoe gedachtes je kunnen beïnvloeden, ook op het podium. Ook is Mariska Tuiner te gast: zij is mindfullnesscoach gericht op muzikanten en andere creatieven. Zij geeft tips, info en oefeningen. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.

HEDON ACADEMY
DE PSYCHE VAN DE MUZIKANT

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 14 mei
Open : 18:30 uur
Aanvang : 19:00 uur
Entree : € 8,50

Foto: Carry Premsela

Geef een reactie