Op dinsdag 12 juni staat Hedon Academy in het teken van songwriting. Hoofdgast deze avond is Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann. Recent bracht ze haar EP ‘Daar’ uit bestaande uit vijf liedjes die ze samen met Daniel Lohues schreef. Momenteel is ze uitgebreid op tour door het land maar vanavond geeft ze alle ins & outs rondom songwriting.

Vanuit het Songwriters Gilde, onder leiding van Esther Groenenberg, leer je vanavond alles wat je moet weten over songwriting. Wanneer je als artiest zijnde vastloopt op dit creatieve proces of geen idee hebt waar je moet beginnen, kan deze Academy goed van pas komen om je verder te helpen! Hedon Academy is een productie van het Hedon Productiehuis voor (beginnende-) professionals in de muziekindustrie.

Voor Hedon Academy is een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in de beroepspraktijk tegen zal komen. Elke editie zijn andere experts uit de muziekindustrie te gast om over hun specialisatie te vertellen. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.

HEDON ACADEMY SONGWRITING MET O.A. STEPHANIE STRUIJK

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 12 juni
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : € 8,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: