Op dinsdag 12 maart organiseert Hedon Productiehuis een speciale editie
van Hedon Academy. Voorafgaande aan Hedon Academy komt het productiehuis met een eigen ‘mini’ Muzikantendag met verschillende panels. Een groot aantal professionals uit de muziekwereld zal in Hedon aanwezig zijn om vragen van muzikanten te beantwoorden en het gesprek aan te gaan.

Aansluitend aan deze muzikantendag is in de avond een reguliere editie van Hedon Academy met het aansluitende thema ‘showcases’.

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. Daarom organiseert Hedon Productiehuis de Hedon Academy. Tijdens een aantal avonden worden meerdere onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Deze editie van Hedon Academy gaat over showcase festivals. Wat kan het voor jou als artiest doen om naar deze dagen te gaan?

Hoe bereid je je nou voor op zulke showcases? Wat voor mensen lopen er rond en is het voor iedereen toegankelijk? Dit en meer wordt allemaal besproken tijdens deze editie van Hedon Academy. Pim Kokkeler van Booster Festival zal, samen met Booster collega’s, aanwezig zijn om je meer te vertellen over showcase festivals en wat deze inhouden.

De avond is gevuld met nuttige informatie en na afloop is er weer de mogelijkheid om te netwerken. De kaartverkoop is gestart via http://www.hedon-zwolle.nl en via Plato Zwolle.

HEDON ACADEMY + MINI MUZIKANTENDAG

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 12 maart
Open : 15:45 uur
Aanvang : 16:00 uur
Entree : € 8,50

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: