Hedon decor van NTR-televisieprogramma Podium Pop Up met Typhoon

 Hedon decor van NTR-televisieprogramma Podium Pop Up met Typhoon

Zaterdag 20 februari is poppodium Hedon in Zwolle het decor van het NTR-televisieprogramma Podium Pop Up. Het televisieprogramma bestaat uit een serie mini-concerten waarin musici met een verschillende achtergrond, die vanwege de crisis veel projecten zien verdampen, gezamenlijk optreden op een bijzondere locatie. De aflevering met Typhoon en K.O. Brass vanuit Hedon wordt zaterdag 20 februari om 22:00 uur uitgezonden op NPO 2.

Afgelopen week verraste Typhoon een aantal vrijwilligers en medewerkers van Hedon, wat al ruim twintig jaar de thuishaven is van de gevierde Zwolse muzikant. Samen met koperkwintet K.O. Brass gaven de muzikanten een optreden vol improvisatie in hun eigen ‘thuis’. Sinds de uitbraak van Covid-19 zijn ook bij hen veel shows gecanceld. De musici zijn dan ook bijzonder blij dat ze voor Podium Pop Up mogen optreden en daarvoor een honorarium krijgen.

Programmeur Erik Delobel van Hedon: “Het is mooi om te zien dat Typhoon ervoor kiest om onze vrijwilligers en personeel op deze manier te bedanken. Hij komt al jarenlang bij ons over de vloer en heeft een speciale band opgebouwd met Hedon, fijn dat we meer zijn dan alleen een podium.” Podium Pop up wordt op zaterdag 20 februari door NTR om 22:00 uitgezonden op NPO 2.

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: