Op dinsdag 3 september vind de eerste editie van Bluesworld Café plaats. Deze avond zal maandelijks gehouden worden in de Kleine Zaal van Hedon en is gratis toegankelijk. Tijdens de avond worden opnames gemaakt voor het radioprogramma Bluesworld en zal er naast een interview ook elke maand een liveband spelen. Dinsdag 3 september geeft het Ray Stepien Trio de aftrap.

Ray Stepien Trio is een vurige blues band uit Eindhoven en wist de Texel Blues Challenge al eens te winnen. Ook staat de band dit jaar in de finale van The Dutch Blues Challenge. Het gitaarspel van frontman Ray Stepien wordt nu al vergeleken met dat van grootheden als Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan. Naast diverse covers van onder andere deze heren, speelt de band ook eigen nummers.

Bluesworld
Bluesworld is het blues programma bij RTV Focus. Elke dinsdagavond is het te beluisteren tussen 20:00 en 22:00 uur. Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Cor Bartelink en Tonio Aa. Meer informatie over Bluesworld Café via http://www.hedon-zwolle.nl of http://www.bluesworld.nl

BLUESWORLD CAFE
RAY STEPIEN TRIO

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 3 september 2019 (elke 1e dinsdag van de maand)
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : Gratis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)