Hedon in de ban van muziek voor kinderen tijdens Kindermuziekweek

 Hedon in de ban van muziek voor kinderen tijdens Kindermuziekweek

In de week van 27 maart tot en met 5 april maakt Hedon voor het eerst deel uit van de Kindermuziekweek. De Kindermuziekweek is in het leven geroepen om kinderen op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met muziek. Met voorstellingen als het populaire Babyconcert en de nieuwe voorstelling Apennoten heeft Hedon activiteiten voor kinderen van elke leeftijd. De kaartverkoop voor deze speciale voorstellingen zijn van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Tot en met 2018 organiseerden De Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest met succes de Kindermuziekweek in Rotterdam. In 2019 hebben twaalf partners uit muziekminnend Nederland de krachten gebundeld. Dit jaar haken tal van grote andere spelers in de cultuursector aan om het evenement te laten groeien. Hedon is de eerste Zwolse partner van de kindermuziekweek en werkt voor deze speciale week intensief samen met Doomijn Kinderopvang. De Kindermuziekweek moet net als de Kinderboekenweek een begrip worden in Nederland zodat elk kind gedurende zijn jonge jaren het plezier van het luisteren naar en het beleven van muziek zal ervaren

Apennoten is een voorstelling waarbij de leukste liedjes van het gelijknamige televisieprogramma voorbij komen. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. De kinderen kunnen met elk liedje meedoen. Het Babyconcert is samen met je kind van heel dichtbij muziek, instrumenten en materialen beleven. Niet passief maar gericht op interactie. Samen zingen, spelen en genieten van een muzikaal warm bad. Een voorstelling die goed past bij de woorden van Kindermuziekweek ambassadrice Evelien Bosch: ‘Volgens mij kun je niet vroeg genoeg beginnen met het bezoeken van concerten. Je laten meenemen door de muziek, samen dansen en genieten!”.

KINDERMUZIEKWEEK
APENNOTEN

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 maart
Open : 10:45 uur
Aanvang : 11:00 uur
Entree : € 12

BABYCONCERT
IN SAMENWERKING MET DOOMIJN KINDEROPVANG

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 29 maart
Open : 10:45 uur
Aanvang : 11:00 uur
Entree : € 17

Foto: Nathan Reinds

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: