Heldendag zaterdag 16 juni in Stadshagen

 Heldendag zaterdag 16 juni in Stadshagen

Op zaterdag 16 juni (10.00u-16.00u) komen een aantal helden uit Zwolle en omgeving naar winkelcentrum Stadshagen. Deze redders van mens en dier zetten zich (soms met gevaar voor eigen leven) in voor onze veiligheid. Echte helden dus! We verwelkomen Brandweer Zwolle, Politie IJsselland en ambulance RAV IJsselland, Stichting Dierenambulance en de Twentse Wens Ambulance. Elke discipline brengt een aantal voertuigen mee die je van binnen en buiten kunt bekijken. Vraag ze gerust het hemd van het lijf, ze vertellen je graag alles over hun werk en over veiligheid.

Bij de brandweer, politieauto en ambulance* staat een professionele fotograaf voor je klaar en kun je een mooie foto van jezelf laten maken in een echt uniform. Of ervaar bij de brandweer zelf hoe sterk een waterstraal is. De Twentse Wens Ambulance vervoert terminaal zieke patiënten naar bijvoorbeeld uitjes. Ze brengen de speciale kinderambulance mee. Deze is wel 9 meter lang, zodat ook ouders mee kunnen reizen in de ambulance.
* Let op: de ambulance is er tot ongeveer 14.00u

En natuurlijk zitten de dames van Partou weer voor de allerkleinsten klaar in de kidstent. Hier liggen knutselwerkjes klaar die je kunt maken voor Vaderdag. Schminken kan natuurlijk ook. Kom dus naar de Heldendag op 16 juni in Winkelcentrum Stadshagen.

Na afloop worden foto’s van dit evenement op onze Facebook-pagina gepubliceerd: facebook.com/wcstadshagen
Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl
Twitter: www.twitter.com/wcstadshagen
Instagram: www.instagram.com/wcstadshagen

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: