In de herfstvakantie staat Filmtheater Fraterhuis bol van de filmvoorstellingen. Vanwege de vakantie zijn er deze week voorstellingen van ’s ochtends tot ‘s avonds. Speciaal voor kinderen zijn er voorstellingen in het kader van het landelijke Cinekid Festival.

Cinekid
In de herfstvakantie is het tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid. Het landelijke Cinekid Festival doet ook dit jaar het Fraterhuis weer aan. Kinderen vanaf drie jaar kunnen tijdens Cinekid de meest leuke, spannende, gekke of lieve films kijken in het Fraterhuis. De Cinekid-films van dit jaar hebben als thema ‘Hallo Wereld’ en tonen de kijker nieuwe werelden. Onder andere de films ‘Animaatjes’, ‘Kapitein Morten en de Spinnenkoningin’, ‘Zooks’ en ‘Wallay’ zijn te zien.

Extra filmvoorstellingen
In de herfstvakantie zijn er op alle doordeweekse ochtenden vanaf 11.00 uur extra vertoningen van actuele films in het Fraterhuis. Ook in de avonduren opent het Fraterhuis haar deuren voor extra filmvoorstellingen.

Beeldbepalend
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)