Het bos draaft door 6+

Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen.

Wij mensen, zoals u en ik, weten niet meer zo goed hoe het moet. We rennen als een kip zonder kop alle kanten op. Maar welke kant moeten we echt op? Hoe gaan we met elkaar om? Wat kunnen wij mensen leren van het volgzame gedrag van Wolf het schaap?

Deze gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio, maar al snel komen we terecht in het hoofd van Twan en zien we hoe complex de mens eigenlijk in elkaar zit. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en het vaak onzichtbare rijk van de fantasie. Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt, zoals ‘hoe creëer je geluk?’ Maar ook ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’ Kom erachter hoe fantasie de oplossing is voor u problemen en dilemma’s. Schaterlach en slik een traantje weg bij Het bos draaft doorrrrrr! Aan tafel!

Kaarten zijn hier te verkrijgen voor zaterdag 22 September
Kaarten zijn hier verkrijgbaar voor zondag 23 September.

Prijzen : Normaal € 12.00
De genoemde kaartprijzen zijn exclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

Geef een reactie