Holiday on Ice – Supernova naar IJsselhallen

Na een periode van bijna vier jaar keert Holiday on Ice eindelijk terug naar Nederland. Van 12 t/m 15 november 2020 is de nieuwe show Supernova- Journey to the stars, te zien in de IJsselhallen in Zwolle.

Bij Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt.

CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met Supernova onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.”

Datum
12 t/m 15 november 2020

Showtijden:
12 november: 20.00 uur
13 november: 20.00 uur
14 november: 16.00 en 20.00 uur
15 november: 13.00 en 16.30 uur

Klik hier voor het bestellen van tickets.

Geef een reactie