Holland’s Got Talent komt terug! De jury bestaat dit seizoen uit: Angela Groothuizen, Chantal Janzen, Dan Karaty en nieuw dit seizoen, Paul de Leeuw. Humberto Tan neemt de presentatie voor zijn rekening. Jij kan als eerste getuige zijn van de leukste, grappigste en ontroerendste audities. Dit mag je niet missen. Geef je snel op voor de allerleukste opnames van het jaar!

Belangrijke informatie:
– De minimum leeftijd is 8 jaar oud, personen onder de 18 jaar dienen onder begeleiding te zijn van tenminste één volwassene.
– Het betreft vrije zitplaatsen.
– Alle gasten moeten zich eventueel kunnen legitimeren.
– Er mogen geen tassen/jassen mee de zaal in. Er is een verplichte garderobe. U mag enkel alleen kleine tassen meenemen (niet groter dan een 1A4).
– Er zijn geen pauzes tijdens de show.
– De show duurt ongeveer 3 uur. De begintijd is de tijd dat de opname ook van start gaat! U dient eerder aanwezig te zijn, u kunt meer informatie vinden in de bevestiging.
– Beperkt aantal rolstoelplaatsen.
– Na uw aanvraag krijgt u van ons binnen enkele werkdagen een reactie en/of bevestiging (deze bevestiging is uw toegangsbewijs).
– Parkeren is tegen betaling mogelijk bij verschillende parkeergarages.
– Voor de geselecteerde kandidaten hebben wij een aantal kaarten achtergehouden. De kandidaat krijgt t.z.t. meer informatie over deze kaarten.

Klik hier om je aan te melden voor het publiek!

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: