Op zondag 16 juni vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar de Ibiza-markt ON TOUR plaats in het Park de Wezenlanden.

De Ibiza-markt is geïnspireerd op de hippiemarkten van Ibiza. Een markt waar moderne hippies originele handgemaakte, hippie en bohemian lifestyle producten aanbieden waaronder fashion, sieraden, accessoires, kunst, vintage en lekkernijen.
Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele fashiontrucks kan de bezoeker ook genieten van extra beleving, zoals onder andere spirituele readings, massages, een vinyl dj en Spaanse livemuziek.
Gezien de grote opkomst van vorig jaar breidt de markt dit jaar uit met meer food, meer zitgelegenheid, een bar en een ruimer aanbod! Ook dit jaar wordt er weer aan vaderdag gedacht waarvoor een speciale mencave (hoek) wordt ingericht. Bezoekers kunnen tevens weer terecht bij het restaurant Parkpvailjoen de Wezenlanden die voor deze dag een dj en buitenbar inzet.

De markt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk. De gehele tour is te vinden op de website https://hipandhappyevents.nl/agenda/.

Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker. Voor meer informatie check onze website www.hipandhappyevents.nl.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: