Iliana Douma, zij is de winnares van de actie van Zwolle On Tour. Iliana was 1 van de velen die de leeftijd van Karel goed had geraden en als winnares uit de bus kwam.
Karel is 25 juli 42 jaar geworden.
Vandaag nam Iliana haar prijs in ontvangst en ging ze varen door de Zwolse gracht in een 8 persoonsboot. Deze boot werd verzorgd door Bootje Huren Zwolle.

Bootje Huren Zwolle
De grachten van Zwolle en het aanzicht vanaf het water zijn zeer de moeite waard. Maak zelf een rondvaart bij ons botenverhuurbedrijf in Zwolle en vaar met onze elektrische sloepjes door de historische binnenstad en ervaar hoe rustig, groen en authentiek het aanzicht van deze Hanzestad vanaf het water is.

Als oude vestingstad heeft Zwolle een rijke geschiedenis en er zijn vele historische gevels, stadsmuren en prachtige herenhuizen te bewonderen vanaf een kant die je vaak nog niet kent. Daarnaast ben je even in een stukje rust en natuur, midden in de stad!

Onze groene elektrische verhuurbootjes zijn stil en geruisloos vanwege de electro motoren die voor de aandrijving zorgen. Je kunt hiermee dus rustig en veilig door de Zwolse grachten varen.

We hebben drie verschillende type fluisterbootjes. Onze elektrische sloepjes zijn geschikt van 4 t/m 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig voor onze elektrische sloepjes, de bediening is simpel en na een korte instructie kun je veilig het water op. Kun je nog niet zwemmen, dan kun je bij ons ook een zwemvest krijgen.

Klik hier om naar de website te gaan van Bootje Huren Zwolle

Iliana stuurde ons ook nog deze selftie toe!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)