Into the Summer Festival verplaatst naar 2022

Hoe langer de coronatijd duurt, hoe meer we verlangen naar een feestje! Zeker als de zon begint te schijnen, begint het bij ons te kriebelen. Wij zijn er klaar voor, de dj’s zijn er klaar voor, maar hoe graag we ook willen: we mogen nog niet. En daarom zit er niets anders op dan het Into The Summer Festival voor een tweede keer te verplaatsen.
Gelukkig is het einde van deze coronatijd, als we minister Hugo de Jonge mogen geloven, nu echt in zicht! En dus zetten we weer een nieuwe stip aan de horizon! En die stip zetten we op 18 juni 2022. Dat is de nieuwe datum van het Into The Summer Festival in Zwolle!

Tickets
Nadat wij het festival vorig jaar hebben moeten verplaatsen, heeft vrijwel iedereen ervoor gekozen het ticket te bewaren. Ook jij hebt hiervoor gekozen en we willen je hiervoor enorm bedanken! Uiteraard blijft jouw ticket ook geldig voor de editie in 2022. Zoals eerder aangegeven krijg je met je 2020-ticket een gratis consumptie. Daarbij verloten we onder 2020-ticketholders een VIP-arrangement met toegang tot de backstage area!

Verhinderd?
Natuurlijk kan het ook dat je niet kunt op de nieuwe datum. Dan is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te vragen! Op onze website vind je meer informatie over het aanvragen van een refund. Je kunt daar ook eventueel kiezen om ons te blijven steunen door een gedeeltelijke refund aan te vragen.

Line-up
De nieuwe datum is dus bekend en gelukkig hebben ook alle dj’s toegezegd dat zij ook op 18 juni 2022 op het Into The Summer Festival aan de Wijthmenerplas in Zwolle komen draaien. Mochten er tóch wijzigingen zijn, houden wij jou via de website en per mail op de hoogte.

Het Into the Summer team
www.intothesummer.nl

Geef een reactie