Donderdag 4 oktober treden Jack And The Weatherman op in Zwols poppodium Hedon. Afgelopen zomer bracht Jack and the Weatherman hun mooie pop/folk-liedjes ten gehore door heel Europa: van het Hongaarse Veszprémi Utcazene Fesztivál tot het vertrouwde Oerol. Jack and the Weatherman staat garant voor een avond vol good vibes, een aanrader voor liefhebbers van acts als The Lumineers en Jason Mraz.

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman: twee vrienden uit Haarlem die met zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen positiviteit de wereld in sturen. Op Spotify gaan de jongens wereldwijd: de eerste single Till The Sun Comes Up van het album The Lucky Ones is al meer dan vier miljoen keer gestreamd.

Support is er van de band Cookhouse. De broers Ronald en Jeroen Hendriksen richten in 2015 de band op. Hun keuken is de kweekvijver van zo’n beetje al hun muzikale ideeën. Daar voelen ze zich thuis en sleutelen ze aan hun folky, rauwe en fijne sound. Ze deden in 2017 mee aan de Popronde en waren al eens NPO 3FM talent van de maand.

JACK AND THE WEATHERMAN
Support: COOKHOUSE

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 4 oktober
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 14,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: