Na 10 jaar te zijn weggeweest staat op zondag 7 oktober rockband Levellers weer op het podium van Hedon. De Britse rockband van wereldformaat bestaat dit jaar 30 jaar en trekt door geselecteerde podia in heel Europa met de One Way of Life 2018 tour. Het voorprogramma wordt verzorgd door Seán McGowan.

Begin jaren negentig brak de band door met hits als What A Beautiful Day en One Way en heeft sindsdien een grote fanschare opgebouwd. Voor hun dertigjarig bestaan ging de legendarische formatie een samenwerking aan met producer John Leckie (bekend van o.a. Radiohead en The Stone Roses), die ze hielp aan nieuwe arrangementen voor het album We The Collective. Afgelopen zomer speelde de band enkel een aantal geselecteerde optredens. Momenteel treed de band op door Europa langs zalen die voor hun speciaal zijn.

De support wordt verzorgd door de Britse muzikant Seán McGowan. Seán staat bekend om zijn sterke Ierse roots, die wordt vergeleken met bands als Sleaford Mods en the Fall. Eerder dit jaar kwam zijn debuutalbum Son Of A Smith uit, waarmee hij door de zalen van Europa optreed.

LEVELLERS

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 7 oktober 2018
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : €22,00

De kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Steve Gullick.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)