Jurassic World Night dinsdag 5 juni in Pathé Zwolle

Op dinsdag 5 juni presenteert Pathé Zwolle de Jurassic World Night met de bioscoophit Jurassic World uit 2015 én als eerste Jurassic World: Fallen Kingdom. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/jurassicworldnight en aan de kassa van de bioscoop.

Dinsdagavond 5 juni kunnen fans als eerste de indrukwekkende nieuwe actiefilm van regisseur J.A. Bayona Jurassic World: Fallen Kingdom beleven bij Pathé. Isla Nublar, het eiland waar de dino’s uit het verwoeste themapark Jurassic World vrij rondlopen wordt bedreigt door een actieve vulkaan. Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) gaan op missie om de geliefde raptor Blue te redden en komen erachter dat hun missie niets is wat het lijkt.

De slogan van de film “Life Finds a Way,” is een quote van Ian Malcolm uit Jurassic Park (1993). De film belooft een memorabele beleving te creëren op het witte doek.

PROGRAMMA 5 juni
21:00 uur: inloop
21:15 – 23:20 uur: Jurassic World
00:00 – 02:00 uur: Jurassic World: Fallen Kingdom

Hi-res foto: https://we.tl/T27rVs6YlA

De Jurassic World Night is een van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zwolle. De vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, ook voortdurend met boeiende specials en events, zoals de 50+ BIOS met onder andere de film Final Portrait, Pathé Ballet en veel meer.

Geef een reactie