Kaartverkoop Stadsfestival Zwolle 2018 gaat van start!

Dit jaar vindt de zevende editie van het Stadsfestival plaats. Voor de tweede keer op locatie Noordereiland, naast Theater de Spiegel. Een bruisend festivalterrein vol theatertenten met een gevarieerd aanbod van muziek, dans, toneel, jeugd en bijvoorbeeld cabaret. Maar liefst vier dagen lang kan iedereen genieten van meer dan 30 verschillende voorstellingen, silent disco, heerlijk eten & drinken en hopelijk van geweldig weer. Van 30 augustus tot 2 september: zet het vast in uw agenda!

Start kaartverkoop
Vanaf vrijdagochtend 20 juli om 10.00 uur start de kaartverkoop. U kunt gemakkelijk kaarten bestellen via www.stadsfestival.nl – of telefonisch via 0900-1435. En u kunt ook dagelijks terecht in Café Foyé, Blijmarkt 25.

ArtEZ Parade
Iedere dag wordt het festival geopend door de Stadsparade: 200 eerstejaarsstudenten van de verschillende opleidingsrichtingen van ArtEZ werken samen om tijdens hun eigen introductieweek een spektakel te creëren. Deze Parade verplaatst zich dagelijks door de straten van het centrum en voert het publiek naar het festivalterrein.

Bijzondere voorstellingen
Neem een abonnement op de Stadsfestival nieuwsbrief dan vertellen we u wekelijks over de voorstellingen die u kunt bezoeken. We geven tips en achtergrondinformatie, zo hoeft u niets te missen. Een greep uit het aanbod: Ontmoet de Zwolse Bellinga’s (wie kent hen niet!) op zondag in Theater de Spiegel, lach u gek tijdens de voorstelling over YouTube Kattenfilmpjes van Likeminds, bezoek met de kleinsten de voorstelling Golfje zoekt zee (2+) of bezoek een klassieker in een hedendaagse jas: Een Kersentuin van Kameroperahuis.

Ont-moeten
Het thema van het Stadfestival is dit jaar ont-moeten. Zwolse makers hebben dit thema verwerkt in hun voorstelling of organiseren bijvoorbeeld een randprogramma. U gaat elkaar ontmoeten, de makers van de voorstellingen en wie weet komt u zichzelf ook nog tegen.

Het Zaterdagavond Spektakel
Volgende week wordt bekend gemaakt wat het Zaterdagavond Spektakel op 1 september wordt. Dit is zoals gebruikelijk gratis toegankelijk voor alle inwoners van Zwolle en start om 20.30 uur.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.stadsfestival.nl

Geef een reactie