Kaartverkoop Zwolse Theaters 2019/2020 start 25 mei

De kaartverkoop start dit jaar op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Online via www.zwolsetheaters.nl, telefonisch of aan de kassa in Cafe Foye in Schouwburg Odeon.

De nieuwe programmagids komt uit in de week van 6 mei. In die week wordt ook het programma zichtbaar op onze website.

Programmagids
Wilt u de nieuwe programmagids juist wel of juist niet ontvangen? Stuur een mail met uw gegevens naar info@zwolsetheaters.nl

Word Vriend van Zwolse theaters
Als kloppend cultuurhart van de stad verbindt Zwolse theaters mensen. Naast de prachtige, hilarische en ontroerende voorstellingen die we bieden, zijn we een plek waar mensen elkaar graag ontmoeten. Voor theater, muziek, horeca en gezelligheid. Voor een debat, workshop of college. Het publiek voelt zich thuis in het theaters. Een groep betrokken Vrienden helpt Zwolse theaters cultureel én financieel verder. Door de bijdrage van deze vrienden houden we de programmering op hoog niveau, stimuleren we jong talent en kunnen we initiatieven blijven ontplooien die inspringen op de kansen en uitdagingen van deze tijd.

Uiteraard staat daar iets tegenover. U mag bijvoorbeeld als eerste kaarten kopen. De kaartverkoop voor Vrienden start op zaterdag 18 mei. Meer informatie over Vriend worden kunt u op de website vinden.

Geef een reactie