Klinkende glazen klonken afgelopen vrijdagmiddag tot zondagavond door heel het Ter Pelkwijkpark. Het park stond afgelopen weekend namelijk in het teken van speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken. Er werd behoorlijk geproost en getoost op de gezondheid met meer dan 150 bijzondere bieren uit zowel de streek als het hele land. Bezoekers vielen met hun neus in de boter volgens Jiska Roewen, organisatie:

‘’Zwollenaren zijn niet vies een bijzondere borrel. Dat merk je aan de enthousiaste brouwers uit de buurt: Axes Castellum en Hettinga weten goed bier te brouwen. En dan mag de Kopstoot van brouwerij Brouwersnös in samenwerking met Librije niet vergeten worden natuurlijk.’’

Ondersteund door vele wijnen werden maarliefst zes barren gevuld met heerlijke vloeibare versnaperingen. Het smakenpallet werd verrijkt met goedgevulde borrelplanken en bierproeverijen van biermeester Fred Buddingh. Kannen & Kruiken Zwolle vierde de eerste editie van haar seizoen, vervolgens trekt de stoet richting Amersfoort en Maastricht.

AGENDA KANNEN & KRUIKEN 2019
Kannen & Kruiken Amersfoort
Donderdag 8 augustus t/m zondag 11 augustus
Burgemeester Brouwerplantsoen
kannenkruiken.nl/amersfoort

Kannen & Kruiken Maastricht
Vrijdag 6 september t/m zondag 8 september
Stadspark, Tapijnkazerne
kannenkruiken.nl/maastricht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)