De Kinderboekenweek krijgt dit jaar in Zwolle een feestelijke afsluiting met op zondag 14 oktober het Groot Zwols Kinderboekenfeest in Hedon. Het indoorfestival biedt de meest uiteenlopende activiteiten van theater, muziek en (schrijf-) workshops tot en met een kinderboekenmarkt. Het feest staat in het teken van vriendschap en sluit daarmee aan bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek dat het motto “Kom erbij!” draagt. Kaarten kosten slechts 5 euro voor kinderen, ouders en verzorgers hebben gratis toegang.

Het Groot Zwols Kinderboekenfeest, dat plaatsvindt op zondag van 11.00 tot 14.00 uur, is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun ouders. Er zullen heel veel leuke interactieve activiteiten worden georganiseerd. Help mee met de verhuizing van de Koning en Koningin van Kaduize (naar de liederen van Annie M.G. Schmidt), knutsel vriendschapsarmbandjes of swing in de Blacklight Disco. Laat je schminken tot een stoere superheld, luister naar Nationaal Voorleeskampioen Sarah uit Zwolle of doe mee aan de workshop Schrijfbende en schrijf een mooi verhaal.

Het Groot Zwols Kinderboekenfeest is een initiatief van Hedon, Zwolse Theaters, Stadkamer, Travers en Doomijn.

KINDERBOEKENFEEST

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 14 oktober
Open / aanvang : 11:00 uur
Entree : € 5,00 (gratis voor ouders / verzorgers)

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: