2016 was het de beurt aan Zwolle!

Iedereen is het er over eens Koningsdag 2016 in Zwolle was een groot succes! We kunnen terugkijken op een geweldig bezoek van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de prinsessen en diverse leden van de Koninklijke Familie aan de prachtige historische binnenstad
van Zwolle. Vanaf het ontvangst door Burgemeester Henk Jan Meijer en Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten op de Nieuwe Havenbrug tot aan de spetterende muzikale finale met tal van Zwolse artiesten, onder aanvoering van onze eigen Typhoon, op het sfeervolle Broerenkerkplein verliep het programma zonnig en vlekkeloos.
Andere hoogtepunten waren deze dag het cultuurhistorisch overzicht op de Blijmarkt, de Parade op de Grote Markt, waar de relatie en samenwerking van Zwolle met de omliggende regio zichtbaar werd gemaakt, de dynamische en inspirerende verbinding van breedte- en topsport op het Rodetorenplein en de vaartocht door de Thorbeckegracht.
Vele tienduizenden mensen ter plaatse vierden het feest mee en een recordaantal van ruim drie miljoen mensen keken naar de live-uitzending van de viering van Koningsdag in Zwolle.
‘Zwolle kleurt oranje!’ is het meest complete overzicht in beeld van deze fantastische Koningsdag. Met dit boek zult u steeds weer deze prachtige dag opnieuw beleven! Koningsdag 2016, een dag om nooit te vergeten!

Auteur: Advice i.s.m. Drukcase en Zwolle On Tour
Omvang 84 pagina’s
Taal Nederlands
Uitvoering Hardcover
Afmeting 29,7 x 21 cm
Uitgever Scholten Uitgeverij
ISBN 9789079859405

Dit boek is via Zwolle On Tour te bestellen van 16,50 euro NU voor 10 euro!