Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart in Theater de Spiegel

Twee jaar geleden werd de eerste ‘Journey Through Blackgospel’ gemaakt; een muzikale reis langs (black)gospel met behulp van nationale en internationale artiesten en een groot koor. Wie in de zaal zat, heeft geweldige herinneringen aan deze avond. Wie op het podium stond en meezong met het koor, vergeet het nooit meer. Goed nieuws: er komt een vervolg op ‘Journey Through Blackgospel’ en we zijn op zoek naar leden voor het projectkoor! Het projectkoor zal meezingen op de nieuwe editie van ‘Journey Through Blackgospel’ op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 in De Spiegel, Zwolse theaters. Op zondag 10 maart zal een derde concert gegeven worden bij eerder succes. Wie zich aanmeldt, kan dus zomaar binnen een jaar al met ervaren musici en zangers & zangeressen optreden. Zo werkt Gift Ledimo mee. De Zuid-Afrikaanse is één van de oprichtsters van het Grammy Award-winnende Soweto Gospel Choir en werkte samen met Queen, Michael Jackson, Aretha Franklin, Stevie Wonder, U2 en vele anderen. Ook de Noorse Kine Fossheim is van de partij. Zij groeide van succesvol jeugdartieste uit tot internationale popster en lid van het fameuze Oslo Gospel Choir. Het projectkoor wordt begeleid door professionele musici die o.a. in de landelijke musical ‘The Lion King’ spelen en een aantal zangers die grote rollen hadden in deze musical.

Als lid van het projectkoor voor onder andere ‘Journey Through Blackgospel’ kun je jouw enthousiasme en passie voor zingen helemaal kwijt, geholpen door ervaren begeleiding. Het koor is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de heuse blackgospel ervaring van het publiek en om dit te bereiken, zijn we op zoek naar:

– Gemotiveerde zangers en zangeressen. Je bent je er van bewust dat zingen in een koor als dit hard werken kan zijn, tijd en discipline vergt, maar op die manier fantastisch resultaat kan geven.

– Bij voorkeur ervaring. Heb je eerder gezongen in (semi-professionele) koren dan is dit natuurlijk een pré, maar: iedereen kan zich aanmelden! Dit is je kans om te laten horen wat je in huis hebt. Wie weet is het projectkoor daarmee wel je eerste stap op een groter podium. Door middel van een filmpje doen de leden auditie. De youtube of vimeo-link kunnen zij via het inschrijfformulier meesturen, een filmpje hoeft niet openbaar gemaakt te worden en wordt enkel door het productieteam bekeken.

– Enthousiasme! (Black) gospel is een stijl die veel energie vraagt en geeft. Het enthousiasme dat je zelf meebrengt, draagt daar aan bij. En het werkt enthousiasmerend naar je mede koorleden en het publiek. Zingen in dit koor wordt zo genieten.

Optreden als lid van dit projectkoor geeft je een echt unieke kans; de gelegenheid om met nationaal en internationale ervaren artiesten op te treden en begeleid te worden door professionele musici terwijl je een veelzijdig repertoire zingt in een fantastisch genre! Het projectkoor van ‘Journey Through Blackgospel’ biedt deze uitdaging. Gaat u hem aan?

Vul voor uw aanmelding de vragenlijst in. De kosten voor aanmelding zijn €25,- per deelnemer. Zodra u een bevestiging van deelname krijgt, krijgt u verdere informatie om dit bedrag over te maken. Medio november krijgen de deelnemers alle muziek toegestuurd; dit moeten zij zelfstandig voor de start van het project (januari) instuderen.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden.

Neem ook eens een kijkje bij: Journey Through Black Gospel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)