Legendarische band Gruppo Sportivo keert terug naar Hedon

 Legendarische band Gruppo Sportivo keert terug naar Hedon

Op donderdag 12 juli komt het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo voor een optreden naar Hedon. Dat Gruppo Sportivo gaat optreden is met recht speciaal te noemen aangezien de band de laatste vier jaren alleen maar actief was in de studio. Om het nieuwe album te lanceren kiest de band er voor om een serie optredens te doen waaronder het optreden in Hedon.

Het nieuwe album GREAT is inmiddels het 12e album van Gruppo Sportivo. Frontman Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band laat weten dat ze veel zin hebben om het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen.Zes jaar geleden stond Gruppo Sportivo voor het laatst in Hedon. De kaartverkoop voor dit optreden is van start gegaan.

GRUPPO SPORTIVO

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 12 juli
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 18,00

De kaartverkoop voor dit optreden is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Patricia Steur

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: