Op zaterdag 7 juli kan je na afloop van foodfestival Lepeltje Lepeltje in Hedon genieten van een exotische afterparty. Nadat de foodtrucks in het Ter Pelkwijkpark zijn gesloten gaat in Hedon het feest verder met optredens van o.a. de Rotterdamse band Arp Frique en Pablo Discobar Soundsystem.

De Rotterdamse Arp Frique is het project van producer Niels Nieborg. Met zijn muziek brengt Arp Frique je op een muzikale reis langs exotische oorden als Suriname, Brazilie en Nigeria. Een extreem dansbare exotische cocktail aan muziek. Naast het optreden in Hedon staat de band deze zomer ook op grote festivals waaronder Lowlands. DJ-sets van Pablo Discobar Soundsystem en Mulder On The Dancefloor maken het programma van de Lepeltje Lepeltje Afterparty compleet.

Op zaterdag 7 juli verzorgt Hedon ook overdag op Lepeltje Lepeltje de muziek in de vorm van DJ-collectief We The People: Pauluz (Paul van ‘t Veer), Jaap Brienen, Ome Funk (Soulclap) en HNK (Henk Kanning). De kaartverkoop voor Lepeltje Lepeltje Afterparty is van start gegaan.

LEPELTJE LEPELTJE AFTERPARTY MET ARP FRIQUE & PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 7 juli.
Open : 23:00 uur
Aanvang : 23:00 uur
Entree : € 7,50

De kaartverkoop voor dit evenement is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)