Lepeltje Lepeltje verhuist naar nieuwe locatie en nieuwe datum

 Lepeltje Lepeltje verhuist naar nieuwe locatie en nieuwe datum

Vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni (Pinksteren) in Park de Wezenlanden

Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje verhuist naar Park de Wezenlanden én naar Pinksteren. De ingrediënten blijven hetzelfde: een prachtig park, kwaliteitseten, live muziek en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt Lepeltje Lepeltje. De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. Dit jaar kan men in het Pinksterweekend van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni in Park de Wezenland tafelen met vrienden. De toegang is zoals altijd gratis.

Organisator Jiska Roewen over de verhuizing:
“We zijn heel blij met de verhuizing naar Park de Wezenlanden, omdat er veel meer ruimte is voor het festival. Zo geeft het ons ook de mogelijkheid om de markt bij het festival te betrekken. Door te verhuizen naar Pinksteren geven we nog meer mensen de mogelijkheid om te genieten van Lepeltje Lepeltje”

Eten, muziek, mooie dingen en vertier!
Levensgenieters opgelet! In het tijdsbestek van een weekend Lepeltje Lepeltje worden je smaakpapillen geprikkeld, struin en snuffel je naar bijzondere vondsten op de markt en geniet je van lokaal podiumtalent terwijl je spruit smult bij theatermakers en kinderworkshops.

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Lokale keukens:bit.ly/InschrijvenEten
Artiesten: bit.ly/InschrijvenMuziek
Kinderprogramma:bit.ly/InschrijvenKinderprogramma
Marktkramers:bit.ly/InschrijvenMarkt
Vrijwilligers:bit.ly/InschrijvenVrijwilliger

LEPELTJE LEPELTJE ZWOLLE

Vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni
Vrijdag: 15:00 – 00:30 uur
Zaterdag: 13:00 – 00:30 uur
Zondag: 13:00 – 23:30 uur (Eerste Pinksterdag)
Maandag: 13:00 – 22:00 uur (Tweede Pinksterdag)
Park de Wezenlanden, Zwolle
www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: