Nieuw dit jaar zijn kookdemonstraties en bierproeverijen.
Cultureel food festival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de vierde keer neer in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle. Van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli wordt het park versierd met mobiele keukens, een breed muzikaal programma, een uiteenlopend aanbod aan kinderactiviteiten én een mooie-spullen-markt. Nieuw dit jaar zijn workshops, proeverijen en kookdemonstraties. Bezoekers kunnen bij de biermeesters of bij de cocktailshakers de handen uit de mouwen steken en verschillende foodtrucks vertellen het geheim achter hun heerlijke gerechten.

ETEN
De mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Zo serveert het Octobussy allerlei lekkere vis en zeevruchten. Dit jaar zijn er ook weer lokale keukens aanwezig. Zo komt de Librije met haar foodtrekker en verkoopt ZwolscheZwammen oesterzwammen die gegroeid zijn op Zwols koffiedik. Onder het genot van een heerlijk wijntje of een lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

WORKSHOPS EN DEMONSTRATIES
Voor het eerst worden er verschillende workshops toegevoegd aan het programma. Zo flip je pannenkoeken als een pro en verschillende mobiele keukens delen de geheimen achter hun gerechten.Bij de biermeester leer je over een sappige selectie aan speciaalbiertjes en de cocktailshakers helpen je om een heerlijke mix te maken.

HEDON HOST HET PODIUM OP ZATERDAG
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJs spelen voor hongerig publiek. Op zaterdag wordt het podium gehost door Poppodium Hedon met optredens van onder andere Timo de Jong, Quinn, Fusca en Dj collectief We The People . Voor iedere smaak wat wils. Als de avond afloopt, dan gaat het feest nog door bij de afterparty in de Hedon.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een mooie-spullen-markt op zaterdag en zondag. Zo wil de Zilverfabriek iedereen versieren met sieraden en vindt je de origineelste cadeaus bij wine-id!

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen op zaterdag en zondag in het Ter Pelkwijkpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Houd je kids fit met een yogasessie of geniet van een theaterstuk van Prinses Viola met een drankje uit de kids-cocktailbar.

ENTREEBEKER VOOR DE VOEDSELBANK
Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Met de Lepeltje Lepeltje beker steunt men de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben geholpen.

Lepeltje Lepeltje Zwolle
Donderdag 5 tot en met zondag 8 juli.
Donderdag: 16:30 – 23:30
Vrijdag: 14:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 01:00
Zondag: 12:00 – 22:00
Ter Pelkwijkpark, Zwolle
www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)