LEPELTJE LEPELTJE ZWOLLE: EEN VERRUKKELIJK WEEKEND IN PARK DE WEZENLANDEN

 LEPELTJE LEPELTJE ZWOLLE: EEN VERRUKKELIJK WEEKEND IN PARK DE WEZENLANDEN

Afgelopen weekend stond Park de Wezenlanden in Zwolle in het teken van foodfestival Lepeltje Lepeltje. Een mooie stoet van mobiele keukens trokken levensgenieters naar het park met heerlijke aroma’s en bijbehorende smaken. De editie in Zwolle was de een na laatste editie, waarna alleen Lepeltje Lepeltje Utrecht nog volgt.

“Lepeltje Lepeltje Zwolle was een zalig weekend. De weergoden hebben het ons niet gegund, maar ondanks dat was het weer een topeditie. De verhuizing naar een ander, ruimer park heeft de sfeer ten goede gedaan.” – Jiska Roewen, organisatie.

Duurzaam
Ieder drankje werd in een milieuvriendelijke beker geschonken, welke je bij de bar kon inruilen voor een nieuw exemplaar. Met de entreebeker wordt de Voedselbank gesteund, zodat gezinnen die het wat krapper hebben worden geholpen. Naast de entreebeker werd ook al het afval op het terrein gescheiden en werd er uitsluitend gewerkt met bio-afbreekbare materialen.

Lepeltje Lepeltje Zwolle was de vijfde editie van het rondreizende foodfestival. Over twee weken trekt de stoet richting Utrecht, waarna het Lepeltje Lepeltje-seizoen na een geslaagd jaar ten einde komt.

AGENDA LEPELTJE LEPELTJE 2019
Lepeltje Lepeltje Utrecht
vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni – Park Lepelenburg
www.lepeltje-lepeltje.com/utrecht

Ook Interessant?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: