Lepeltje Lepeltje strijkt volgende week neer in het groene Park de Wezenlanden. De grote verhuizing naar een nieuw park en naar het Pinksterweekend wordt uitgebreid gevierd op Lepeltje Lepeltje Zwolle. Van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni staat het programma vol Zwolse prachten.

Zwolse klankkunstenaars
Na een eerdere succesvolle samenwerking presenteert Poppodium Hedon opnieuw de zaterdag van Lepeltje Lepeltje Zwolle. Het hele muzikale programma van zaterdag 8 juni bestaat uit bands en DJ’s uit de omgeving, aangedragen door Poppodium Hedon welke perfect aansluiten bij de sfeer van Lepeltje Lepeltje. Zwolse klankkunstenaars zijn onder andere The Koalaz, De Alliantie, Irey Selecta & Routhyooth, Dj Franc Moody en Cabron.

Lokale keukens
Lepeltje Lepeltje is rijkelijk belegd met ambachtelijke keukens, zowel uit de contreien van Zwolle als mobiele keukens die wat extra kilometers reizen. Verlekker je aan gepofte aardappels van Batata of exotische quesadilla’s van Exotiqo. De Zwolse keukens worden vertegenwoordigd door onder andere Zwolsche Zwammen, Librije Jimmm’s en Chef Tournant.

Zwolsche Zwammen
Zwolsche restaurants weten het maar al te goed: Franks lokaal gekweekte zwammen op koffiedik bieden verrassende variatie. Tijdens Lepeltje Lepeltje vertoont hij zelf wat voor lekkers je allemaal met zijn oesterzwammen kan.

Librije Jimmm’s
De Librije Jimmm’s kookt de sterren van de hemel. Laat je werelsmaken met een vernuftige twist voorschotelen vanuit een aanhangwagen.

Chef Tournant
Deze thuiskok uit Zwolle komt met zijn nieuwe truck die voor het eerst zal rollen tijdens Lepeltje Lepeltje. Op autodidactische wijze: verwacht vis, barbecues en verbazing.

Vermaak voor groot en klein
Naast deuntjes en baksels uit de buurt kan men zich het hele weekend vermaken met de mooie-dingen-markt en kindervertier. Scoor handgemaakte kunst bij ‘Olly & Ko’ of bij de ‘Beeldkeuken’. ‘Eemland Massage’ bereid je voor op een avond op de dansvloer.
Terwijl mama en papa genieten van de sfeer kunnen de kleinsten genieten van het boordevolle kinderprogramma. Houd je kids zoet bij met een workshop van ‘De Dansformule’ of ‘De Platte Dierentuin’. Laat ze wegzwijmelen bij de verhalen van ‘De Vreemde Vogels’ of ‘De Avonturen van Lizelore’. Vergeet niet de Lepeltje Lepeltje kleurplaat mee te nemen, wie weet win je een gratis pannenkoek.
De kleurplaat kun je hier downloaden.

Het gehele programma en informatie is te vinden op www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle.

Duurzaam
Naast het feit dat de organisatie al het afval scheidt, brengt Lepeltje Lepeltje de duurzaamheid op ludieke wijze naar voren. Ieder drankje wordt in een milieuvriendelijke beker geschonken, welke je bij de bar kan inruilen voor een nieuw exemplaar. De organisatie heeft een machine gebouwd die de lucht voorziet van speelse zeepbellen wanneer je een beker inlevert. Een leuke bijkomstigheid bij een goed doel. Met de entreebeker wordt de Voedselbank gesteund, zodat gezinnen die het wat krapper hebben worden gesteund.

Lepeltje Lepeltje Zwolle
Vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni
Vrijdag: 14:00 – 00:30
Zaterdag: 12:00 – 00:30
Zondag: 12:00 – 23:30 (Tweede Pinksterdag)
Maandag: 12:00 – 22:00 (Tweede Pinksterdag)
Park de Wezenlanden, Zwolle
www.lepeltje-lepeltje.com/zwolle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

WhatsApp ons (09-21u)