Wat is een lipdub eigenlijk?
Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie (montage) vervangen door die van het originele nummer. Er wordt meestal een draagbare geluidsbox gebruikt. Uiteindelijk lijken de meeste lipdubs op eenvoudige videoclips, hoewel vele toch goed voorbereid en geproduceerd zijn. Soms zelfs met de hulp van een videoproductiebedrijf en met professionele steadicams of mechanische gimbals, zoals de DJI Ronin. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continu shot bestaan, waarin de camera reist door verschillende kamers en situaties in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school of universiteit. Een lipdub duurt meestal tussen de drie en vier minuten, en er werken tussen de 10 en soms wel 700 mensen aan mee.

Tegenwoordig maken ook veel mensen een lipdub tijdens een teambuilding, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook veel scholen maken lipdubs. De reden hiervoor is dat het maken van een lipdub erg gezellig en informeel is en het de saamhorigheid flink bevordert. Lipdubs worden erg vaak bekeken, ook doordat de mensen die meespelen naar de filmpjes linken op Twitter, Instagram of Facebook. Populaire lipdubliedjes zijn liedjes met een vrolijke melodie en die goed mee te zingen zijn

Lachen is gegarandeerd!

Met minimaal 10 personen en een (tijdelijk) starttarief van € 25,- per persoon maak je al een te gekke lipdub (inclusief btw en verkleedspullen). De workshop duurt 2 à 2,5 uur en het eindresultaat maakt het meer dan waard.

Wat krijg je ervoor?
Een memorabele dag vol gezelligheid
De door jullie gemaakte Lipdub video digitaal aangeleverd
Fotoreportage gemaakt door 1 van onze beste fotografen (ook digitaal aangeleverd)

In de spotlight staan iets te spannend? Dan kan natuurlijk de vrijgezel bij een groepje worden ingedeeld.

Wij bieden deze workshop aan bijvoorbeeld
– Vrijgezellenfeest
– Teamuitje / Bedrijfsuitje
– Vriendengroep
– Familie uitje
– Kinderfeestje
– Sportclub
– School

Wij verzorgen de lipdub in geheel Nederland en België

Voor meer informatie neem contact met ons op en klik hier!

Team Zwolle On Tour
www.123lipdub.nl