Hoe een onmogelijke zwemtocht een magische prestatie werd

Maarten van der Weijden deed iets wat helemaal niet kan. Bijna op de dag af tien jaar na zijn Olympische gouden race in Beijing, zwom hij de Elfstedentocht. Eigenlijk hoort een lichaam dat niet te kunnen, maar toch zwom hij uiteindelijk 55 uur lang en legde hij 163 kilometer af om geld op te halen voor elf verschillende kankeronderzoeken. Een ongelooflijke prestatie op sportief gebied, maar veel belangrijker: een prestatie die heel Nederland heeft samengebracht.

Maarten vertelt in de show hoe hij zich voorbereidde op deze monstertocht, wat hem hielp om tot het uiterste te kunnen gaan en hoe hij deze periode nu écht heeft beleefd. Maarten heeft niet alleen een uniek levensverhaal, hij weet het ook op een unieke manier te vertellen. Hij neemt je mee in een rollercoaster aan heftige en grappige, ontroerende en verrassend herkenbare ervaringen.

Doneren kan nog!
Als je hebt genoten van de prestaties van Maarten van der Weijden en je draagt kankeronderzoek een warm hart toe, dan kan je nog steeds doneren via: www.11stedenzwemtocht.nl

Datum: 22 januari 2019
Tijd: 20:00 uur

Klik hier voor het bestellen van kaarten.

Geef een reactie

Instagram

WhatsApp ons (09-21u)
%d bloggers liken dit: