Maurice van Hoek met nieuwe album Traveling Man naar Hedon

De songwriter Maurice van Hoek komt op vrijdag 12 oktober voor een optreden naar Hedon. De muzikant die dit jaar zijn nieuwe album Traveling Man presenteerde vind de inspiratie voor zijn melancholische nummers uit de vele reizen die hij maakte. De kaartverkoop voor dit optreden is inmiddels van start gegaan.

Maurice van Hoek ontvlucht het conservatorium in 2015 en trekt voor een lange reis naar Amerika waar hij op het platteland zijn muzikale inspiratie weet te vinden. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen” aldus de muzikant. Maurice van Hoek groeit steeds meer richting het ‘Americana’ genre: van opzwepende tot melancholische liedjes en ballads over de liefde.

In het voorprogramma van Maurice van Hoek staat de talentvolle singer-songwriter Ruud Fieten. De muzikant die in het bezit is van een Hedon beurs heeft de voorbije periode de laatste hand gelegd aan nieuw materiaal wat binnenkort het levenslicht zal zien. Fieten zoekt met zijn folk-georiënteerde liedjes en loepzuivere stem uit hoeveel ruimte er bestaat tussen Townes van Zandt en Crosby, Stills, Nash & Young.

MAURICE VAN HOEK

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 12 oktober
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 10,00

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Foto: Satellite June

Geef een reactie